Eems PC Subliem
LiveZilla Live Chat Software
Geachte klant, vanaf heden verzenden wij uw bestellingen alleen nog maar op de dinsdag, woensdag en donderdag. Dit omdat wij op deze mannier efficienter kunnen werken en de kosten laag kunnen houden. Houd hier dus rekening mee bij het bestellen.
Druk op de 'X' in de rechterbovenhoek om dit venster te sluiten.
Reviews

1
Review geschreven door: Jeroen van Duuren uit Leek

Datum toegevoegd: 07/08/2013

Titel: Prima service, kwaliteit etc

Beoordeling:     

Al een aantal keren wat besteld, een keer zelfs een behoorlijk aantal shirts. Iedere keer valt de service weer op, de bestellingen komen snel en het contact is uitstekend. De kwaliteit van de geleverde spullen is erg goed, zowel qua stof als qua bedrukking. Ik kan Eems PC Subliem bij iedereen aanbevelen!

 
Review geschreven door: Maickel van Heeswijk uit Nijmegen

Datum toegevoegd: 07/08/2013

Titel: Perfect !!!!

Beoordeling:     

Inmiddels al 4 fun shirts besteld en ik ben uiterst tevreden !! Kleuren en de prints blijven was na was mooi en de shirts zijn van zware kwaliteit !! Bestel proces is makkelijk snel en soepel , tot nu toe elke keer had ik mijn order binnen 2 dagen in huis !! Contact met de mensen achter de webshop is ook prima , tip: volg ze op Twitter en FB ;) Top webshop met mooie goede producten . M van Heeswijk , Nijmegen

 
Review geschreven door: Karin Tuinenburg uit Rotterdam

Datum toegevoegd: 08/08/2013

Titel: Top

Beoordeling:     

Heb inmiddels meerdere keren spullen besteld bij Eemspc en altijd goede ervaringen gehad. Snelle en goede communicatie (reageren snel op vragen per mail en dergelijke), goede service , goede spullen en snelle verzending. Kortom, een aanrader;)

 
Review geschreven door: BdJ Entertainment uit Rijswijk ZH

Datum toegevoegd: 31/08/2013

Titel: Goed

Beoordeling:     

Als bedrijf al enkele malen div. artikelen besteld zoals T-shirts, polo, en nu veiligheidshesjes alles met naam opdruk, dit laatste veiligheidshesjes wat niet in het assortiment van Eemspc voorkwam was geen punt na goed overleg was het artikel binnen 2 dagen binnen en voldeed net als het andere aan de hoge eisen welk we stellen aan de div. producten. Wij van BdJ Entertainment Rijswijk, film & audio zijn zeer tevreden over de artikelen welk Eemspc tot nu toe aan ons heeft geleverd. Het is voor ons een betrouwbare partner welk nakomt wat er beloofd word.

 
Review geschreven door: Marie. Jose

Datum toegevoegd:
21/10/2013

Titel: Super service

Beoordeling:     

Super service, heel snel en super klantvriendelijk. Goed bereikbaar!!

 
Review geschreven door: Steven uit Rijswijk

Datum toegevoegd: 07/05/2014

Titel: Super service

Beoordeling:     

Eems Pc heeft mij nog nooit teleurgesteld. Alles wat ik daar tot nu toe bestel is netjes op tijd in huis. Ook als het eigenlijk niet kan wordt er toch naar een oplossing gekeken top. Ook de kwaliteit van de geleverde spullen is meer dan goed te noemen. Ja zeker een 10+ voor Eems Pc ga zo door!!

 
Review geschreven door: Machteld

Datum toegevoegd:
08/08/2014

Titel: Keukenshort

Beoordeling:     

Bas heeft schitterend werk geleverd 4 bedrukte keukenschorten. Binnen enkele dagen in huis perfect.

 
Review geschreven door: jessica

Datum toegevoegd:
28/08/2014

Titel: helemaal top

Beoordeling:     

Wij zochten een minecraft tas en kwamen zo op deze site terecht. Toen zagen we dat ze ook petten hadden en t shirts. Ook van minecraft. Mijn zoontje was heel blij met de kados. En wij heel erg tevreden met de snelle levering. Ik heb zelf een foutje gemaakt bij de bestelling en zelfs op zaterdagavond is het via mail direct gewijzigd. Goede service Snelle levering En erg betaalbaar Vriendelijke groet Jessica

 
Review geschreven door: Monique uit Heerlen

Datum toegevoegd: 20/09/2014

Titel: Super!

Beoordeling:     

Ik wil even zeggen dat ik heel erg tevreden ben over mijn bestelling. Donderdagmiddag een hangertje besteld waar ik graag een foto op wilde en vrijdagmiddag al in huis! Ongelofelijk! De dag ervoor was de kat van ons kleine nichtje gestorven en ik wilde haar snel troosten met een speciale herinnering. Nou, dat is gelukt! Hele snelle levering en het hangertje is supermooi geworden! En dat voor zo'n lage prijs! Ik kom hier zeker nog eens terug... Bedankt!

 
Review geschreven door: Paul

Datum toegevoegd:
26/11/2014

Titel: TOP

Beoordeling:     

Bestelling ging prima, Bezorging mooi op tijd en traceerbaar. Product netjes en goed verpakt. Ik ben erg tevreden

 
Review geschreven door: esther uit groningen

Datum toegevoegd: 10/12/2014

Titel: sevice

Beoordeling:     

Zo plaats ik een zoektocht naar een shirt op FB en twitter en de volgende dag staat mijn gewenste shirt in de webshop! Hoe gaaf is dat? Perfecte kwaliteit, goede online en snelle service. Prima dus!

 
Review geschreven door: Kees uit Oosterwolde

Datum toegevoegd: 30/08/2016

Titel: Top

Beoordeling:     

Super snelle levering. Zoon er erg blij mee met minecraft rugzak.

Schrijf een review Ga verder